چاپ        ارسال به دوست

در مصاحبه با دكتراي تخصصي علوم تغذيه و رژيم درماني بیمارستان دکتر مسیح دانشوری

پنج درس تغذیه ای که می توان از ماه مبارک رمضان گرفت و در طول سال استفاده کرد

دکتر "منصور رضایی" دكتراي تخصصي علوم تغذيه و رژيم درماني بیمارستان دکتر مسیح دانشوری و عضو هیات علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در خصوص درس های تغذیه ای که از ماه مبارک رمضان می توان گرفت گفت: 5 درس مهم از ماه مبارک رمضان می توانیم بگیریم و در طول سال از آن استفاده نماییم.
وی با بیان اینکه با هم بودن در سر سفره یکی از درس های مهم این ماه است افزود: برخلاف سایر ماه ها در ماه رمضان اکثریت افراد جامعه سعی می کردند در سر سفره ها خصوصا سحر و افطار در جمع خانواده باشند که فواید متعدد آن بر هیچکس پوشیده نیست و معمولا کودکان، سالمندان وبیماران بی اشتها یا کم اشتها در جمع بهتر غذا میل می کنند.
دکتر رضایی توان نه گفتن به برخی مواد غذایی برای رعایت بهتر برنامه و رژیم غذایی را یکی دیگر از درس های ماه رمضان عنوان داشت و گفت: یک ماه تمرین خوبی بود برای نه گفتن به بسیاری ازعلائق و خواسته های آنی و زودگذر نظیر سیگار و حتی مواد غذایی مفید (آب و مایعات) در فواصل طولانی مابین سحر تا افطار، بنابراین برای چنین افرادی در مواقع محدودیت و معذوریت های تغذیه ای  و یا به عبارت دیگر نه گفتن به مواد مضروغیر تغذیه ای نظیر فست فود ها و نوشابه  و رعایت رژیم غذایی چندان سخت نخواهد بود.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یکی دیگر از درس های ماه مبارک رمضان را شام به موقع خوردن دانست و اظهار داشت: تمرین صرف افطار و شام سبک در زمان اذان مغرب کمک می کند که بتوانیم در طول سال نیز شام دیر هنگام نخوریم. با توجه به خطرات و عوارض صرف شام دیر هنگام (که متاسفانه بسیار رایج شده است) بنابراین صرف شام بموقع درطول سال، می تواند به عنوان یک رفتار سلامتی بخش باشد.
دكتراي تخصصي علوم تغذيه و رژيم درماني بیمارستان دکتر مسیح دانشوری گفت : سحری خوردن را به صبحانه خوردن تبدیل کنیم. یکی از معظلات  تغذیه ای در تمامی گروههای سنی در زندگی شهری و صنعتی عدم توجه به صرف وعده صبحانه است که متاسفانه به بهانه های مختلف صورت می گیرد و لذا صرف صبحانه در ابتدای روز کاری بسیار آسان خواهد بود برای کسی که یک ماه قبل از اذان صبح سحری خورده است.
دکتر رضایی در خاتمه دیدن و هوس کردن، بنابراین دور از دسترس قرار دادن مواد مضر و غیر تغذیه ای را مورد آخر از درس های تغذیه ای ماه مبارک رمضان دانست و افزود: همه عزیزان این تجربه  را دارند که در این ماه (مبارک رمضان) بعلت دیدن در دفعات بیشتر زولبیا و بامیه برخلاف سایر ماه ها افراد بیشتر هوس خوردن آن را داشتند. بنابراین می توان از این تجربه استفاده کرد و با دور ازدسترس قراردادن مواد مضر و غیر تغذیه ای, کمتر هوس خوردن پیدا کنیم و برعکس مواد مفید نظیر میوه و سبزی تازه و لبنیات را بیشتر در معرض دید خود قرار دهیم.


١٠:١٣ - سه شنبه ٢٩ خرداد ١٣٩٧    /    عدد : ٦٣٤٨٢    /    تعداد نمایش : ١١٦٣


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




آمار بازدیدکنندگان
بازدید از این صفحه : 132529 بار

بازديدکنندگان امروز : 75 نفر

کل بازديدکنندگان : 15099462 نفر

بازديدکنندگان آنلاين : 1 نفر

همایشها و مناسبتها
تازه های پرتال

 


 
Copyright © 2013 NRITLD.SBMU.AC.IR Allright Reserved ©Powered By NRITLD IT Department